DR Coffee Office 11

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de DR Coffee Office 11 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €45 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze DR Coffee expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke DR Coffee Expert Janneke DR Coffee Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 20 gebruikers
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €45 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de DR Coffee Office 11?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

DR Coffee Office 11 feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor DR Coffee Office 11 van Aroma Club.

1De DR Coffee Office 11 heeft een capaciteit van 50 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 20 medewerkers.
2Watertank of vaste wateraansluiting.
3Standaard bonenreservoir van 1500 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk.

DR Coffee Office 11

De DR Coffee Office 11 is een state-of-the-art koffieautomaat die is ontworpen om aan de eisen van zowel kantoorgebruik als kleine ondernemingen te voldoen. Deze machine combineert efficiëntie met kwaliteit en biedt een professionele koffie-ervaring met het gemak van snelle, maar rijke koffievariaties. Binnen 60 seconden zet de DR Coffee Office 11 een espresso die barista’s zou kunnen evenaren, met keuze uit 15 verschillende koffiespecialiteiten. Voor bedrijven die consistentie en een breed assortiment in hun koffieaanbod belangrijk vinden, is de DR Coffee Office 11 een voor de hand liggende keus.

Maak kennis met de DR Coffee Office 11

Investeren in de DR Coffee Office 11 betekent kiezen voor een machine met uitmuntende kwaliteiten. Het is uitgerust met een waterreservoir van 3,5 liter en een bonenreservoir voor 550 gram koffiebonen, waarmee het zelfs tijdens de drukste momenten geen steken laat vallen. De koffieafvalbak kan de resten van maar liefst 30 koppen koffie verzamelen voordat deze geleegd moet worden, waardoor de machine ideaal is voor settings waar dagelijks tot 40 koppen koffie worden genuttigd. De DR Coffee Office 11 staat garant voor een soepele koffiebeleving zonder gedoe.

Geavanceerde Innovatie

De DR Coffee Office 11 zet zichzelf op de kaart door de incorporatie van hoogwaardige technologieën die de koffie-ervaring herdefiniëren. Met de intuïtieve ‘Direct-Select’ interface van de DR Coffee Office 11 kies en bereid je elk gewenst koffietype met een simpele aanraking. Of je nu verlangt naar een elegante latte macchiato, een zachte flat white of een volle cappuccino, de ‘One-Touch’ functies van de DR Coffee Office 11 maken de bereiding ervan verrassend simpel. Ongeacht iemands koffievoorkeur, met de geavanceerde techniek van de DR Coffee Office 11 is elke geserveerde koffie exact zoals verwacht.

Design 

Een DR Coffee Office 11 in huis halen, staat gelijk aan een keuze voor schoonheid. Deze machine is een toonbeeld van hoe functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp samenkomen, en zorgt voor een opvallend element in elke omgeving. Elk model vertegenwoordigt een luxe uitstraling die niet alleen de smaak, maar ook het zicht verrijkt. De keuze tussen de uitvoeringen hangt af van persoonlijke voorkeur, maar ongeacht de keuze, elke DR Coffee Office 11 maakt een blijvende indruk waar hij ook staat.

DR Coffee Office 11 prijs

Een investering in een premium koffieapparaat als de DR Coffee Office 11 symboliseert een verbintenis aan superieure kwaliteit en lange termijn duurzaamheid. Het is essentieel te beseffen dat een machine van dit kaliber in een meer premium prijsklasse valt. Dit houdt in dat niet elke onderneming staat te springen om zo’n investering in één keer te doen. Voor de DR Coffee Office 11 is er echter de mogelijkheid tot financiering of leasing. Op deze wijze kunnen de kosten van dit vooraanstaande koffieapparaat verdeeld worden over een tijdsbestek dat aansluit bij je financiële planning, terwijl je meteen kunt genieten van de excellente koffie die het zet.

Leasing is dus een uitkomst voor bedrijven die de DR Coffee Office 11 willen integreren in hun dagelijkse werkzaamheden zonder een grote eenmalige financiële uitgave. Dit houdt je cashflow intact en biedt tegelijkertijd de luxe van de DR Coffee Office 11. Samengevat, zelfs als je niet meteen in staat bent de volledige kosten van de DR Coffee Office 11 te dragen, is leasing een verstandige en toegankelijke optie.