Onze Missie

Aroma Club wil een ultieme verse, smaakvolle en eerlijke koffie beleving neerzetten. Zo geven wij een antwoord op de beroemde vraag: “What else?”

Versheid gegarandeerd

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van vers gebrande koffiebonen. Wij branden onze bonen volgens de ambachtelijke “slow roast” methode, zodat de beste smaken uit de koffieboon worden gehaald. Alleen verse koffiebonen zorgen ervoor dat je maximaal kunt genieten van een espresso, cappuccino of lungo.

Veelzijdig assortiment

Aroma Club biedt voor iedereen een geschikte koffieboon. Of je nu houdt van een ronde frisse koffie, of liever een donker geroosterde boon. Met Aroma Club vind je altijd jouw perfecte koffie! Je kunt daarbij kiezen uit een van onze blends. De zachtere koffie N°1 Elegant Vesper, de N°2 Smooth James en de N°3 Strong George. Daarnaast hebben wij koffiebonen van één koffieplantage uit Ethiopië. De N°4 Single Estate koffiebonen worden daar handgeplukt.

Gecertificeerde koffie

Onze N°1 Elegant Vesper koffie UTZ-gecertificeerd, wat betekent dat bij de teelt rekening wordt gehouden met mens en planeet. De koffie is verbouwd door UTZ-gecertificeerde boeren die getraind zijn om betere productiemethoden te gebruiken.

Milieu bewust

Onze vers gebrande koffie wordt per fiets bezorgd bij onze klanten in de regio Amsterdam. Deze methode is 100% schoon, en is super handig voor levering aan klanten in de binnenstad. Nooit meer opstoppingen op de grachten met late leveringen als gevolg.

Focus op duurzaam

Wij hechten eveneens grote waarde aan het behoud van een gezonde natuur. Uiteraard is dit ook essentieel voor het voortbestaan van een natuurproduct als koffiebonen. Vanuit dit verantwoordelijkheidsgevoel kiezen wij voor duurzaam geproduceerde koffiebonen. Ons brandproces is daarom volledig CO2 neutraal!