Niet zeker welke ECM machine voor jou geschikt is?

Ontdek onze ECM koffiemachines

Binnen 60 seconden vind je de geschikte koffiemachine
Janneke ECM Expert Janneke ECM Expert

ECM koffiemachine kopen of leasen tegen aantrekkelijke tarieven?

Ben je opzoek naar een ECM koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Wij delen onze ervaring en deskundigheid graag om tot een perfect advies en koffieresultaat te komen.

Benieuwd naar de ECM?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Official dealer van ECM.

Aroma Club is officieel dealer van ECM. Dit houdt in dat je bij ons deskunding advies op maat krijgt van een ECM expert. Wij zijn er voor al je vragen.

Ben je opzoek naar een ECM koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Direct in gesprek?
Bel Janneke de ECM Expert.

Janneke ECM Expert Janneke ECM Expert

ECM staat voor Espresso Coffee Machine. Het verhaal achter ECM begon (ruim) 25 jaar geleden: oprichter Wolfgang Hauck wilde espressomachines gaan ontwikkelen met warmtewisselaar. Zijn visie om tijdloze espressomachines te gaan maken kwam voort uit zijn liefde voor de Italiaanse espresso cultuur. Sindsdien worden er in Hiedelberg, zuidwest Duitsland, stijlvolle espressomachines gemaakt. De machines van ECM worden zorgvuldig met de hand gemaakt, met de meest hoogwaardige materialen. Topkwaliteit en de mooiste technieken worden uiteindelijk onderstreept door de ultieme espresso óf cappuccino. De espressomachines worden ontwikkeld voor zowel professionele werkplekken als thuisbarista’s.

Verfijnde technologie, perfect maatwerk en strakke retro design: de ECM espressomachines staan niet alleen bekend om hun elegantie, maar ook om optimaal gebruiksgemak. Alle machines worden met de hand gemaakt door een jong team in Duitsland. Met perfectie. Het assortiment van ECM Manufacture is breed en er is voor iedere koffieliefhebber wel een match. Welke ECM espressomachine je ook kiest, de kwaliteit van je espresso is consistent en optimaal. De temperatuur van een ECM blijft, ook als je ‘m niet gebruikt, constant.

We bieden diverse ECM espressomachines aan. Van de compacte Classika tot aan de Profi Mechanika, Technika en Elektronika. Deze laatste drie beschikken over een warmtewisselaar. Hierdoor kun je al tijdens het koffiezetten je melk op schuimen voor een heerlijke cappuccino. De ECM Casa en ECM Classika hebben geen warmtewisselaar, maar een single boiler. Drink jij meestal espresso en maar af en toe een cappuccino? Dan zijn deze compacte modellen perfect voor jou. Alle ECM espressomachines zijn gemaakt van RVS en zijn echte eyecatchers.

ECM espressomachine kopen of leasen? Goede keus! ECM Manufacture staat voor topkwaliteit. Er wordt vanuit Duitsland continu gewerkt aan de ontwikkeling van de ECM producten. Niet alleen de machines, maar ook accessoires zoals de ECM tampers, ECM koffiemolens en ECM portafilters zien er waanzinnig uit. Het zijn geen massaproducten. Alles wordt zorgvuldig en met de hand gemaakt en zo heeft elk product een uniek karakter.