Yunio X51

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Yunio X51 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €73 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Yunio expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Yunio Expert Janneke Yunio Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 15 gebruikers
 • Watertank van 8 liter
 • In lease beschikbaar vanaf €73 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de Yunio X51?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Yunio X51 feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Yunio X51 van Aroma Club.

1De Yunio X51 heeft een capaciteit van 40 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 15 medewerkers.
2Watertank van 8 liter.
3Standaard bonenreservoir van 1200 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk.
5Kiezen voor de Yunio X51 is kiezen voor design.
6De perfecte volautomaat voor kantoren of horeca.

Yunio X51

De Yunio X51 is een meesterlijke evolutie in de wereld van geavanceerde koffiezetoplossingen, speciaal vervaardigd voor de uiterst veeleisende koffiekenner en de dynamische zakelijke omgevingen. Wanneer uitmuntendheid, snelheid en capaciteit samenkomen, manifesteert zich de Yunio X51, waarbij elk kopje koffie een toppunt van barista-kwaliteit en onovertroffen efficiëntie vertegenwoordigt. Met de mogelijkheid om razendsnel een indrukwekkend assortiment van wel 25 unieke koffiecreaties te bieden, voldoet de Yunio X51 aan de strengste eisen van zowel koffieliefhebbers als professionals. Voor diegenen die streven naar een naadloze combinatie van kwaliteit, snelheid en variëteit, is de Yunio X51 de ultieme keuze.

Ervaar de Yunio X51

Met de keuze voor de Yunio X51 haal je een ware krachtpatser in huis, uitgerust met toonaangevende functies. Deze koffiemachine beschikt over een royaal waterreservoir van 8 liter en een bonenreservoir dat tot 1200 gram verse koffiebonen kan opslaan, perfect voor de meest intensieve koffiebehoeften. Het residucompartiment is zo ontworpen dat het de gebruikte koffie van tot wel 50 koppen kan bevatten zonder dat lediging nodig is, ideaal voor locaties met een hoge koffieconsumptie. De Yunio X51 belooft superieure prestaties in omgevingen waar dagelijks tot 70 kopjes koffie worden gevraagd, en biedt elke keer opnieuw een moeiteloze en elegante koffie-ervaring.

Vooruitstrevende Technologieën De Yunio X51 markeert een nieuwe mijlpaal in innovatie en technologische excellentie in de wereld van luxe koffiezetapparaten. Met de geëvolueerde ‘Smart-Select Plus’ technologie, biedt de Yunio X51 een nog intuïtievere gebruikerservaring; elke koffiespecialiteit is met slechts een simpele aanraking op het scherm binnen handbereik. Of het nu gaat om een aromatische espresso, een romige cappuccino, of een intense lungo, de ‘One-Touch Plus’ functionaliteit van de Yunio X51 maakt elke keuze moeiteloos bereikbaar. Deze geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat iedere kop koffie perfect aansluit bij de individuele smaakvoorkeuren, waardoor smaak en kwaliteit naar een hoger niveau worden getild.

Design dat Betoverd

Kiezen voor de Yunio X51 betekent kiezen voor een meesterwerk op het gebied van design. Deze machine vertegenwoordigt het neusje van de zalm in esthetische verfijning en technische vaardigheid, ontworpen om een blijvende indruk te maken en te voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest designbewuste gebruikers. Met uitvoeringen zoals de stijlvolle Yunio X51 Carbon Black of de klassieke Yunio X51 Platinum Silver, past deze koffiemachine naadloos in elk interieur. Elk model straalt luxe en geavanceerde smaak uit en biedt een visuele charme die zowel de omgeving als de zintuigen verrijkt. De keuze tussen de verschillende modellen weerspiegelt persoonlijke smaak, maar ongeacht de keuze staat de Yunio X51 symbool voor klasse en verfijnde elegantie.

De Yunio X51 Prijs

Bij het overwegen van een investering in een hoogstaand koffiezetapparaat zoals de Yunio X51, kies je voor ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. Als onderdeel van een exclusieve productlijn, heeft de Yunio X51 een prijs die zijn premium status rechtvaardigt. Voor sommige organisaties of individuen kan dit een substantiële investering vertegenwoordigen, die men mogelijk liever niet in één keer wil aangaan.

De Yunio X51 biedt echter flexibele financieringsopties aan, waaronder betalingsplannen en leasing. Deze mogelijkheden stellen je in staat om de kosten van het apparaat over een bepaalde periode te verspreiden. Zo kun je direct profiteren van de voordelen die de Yunio X51 biedt, zonder dat dit een aanzienlijke impact heeft op je liquiditeit.

Dankzij de leasingopties kan de Yunio X51 toegankelijk worden gemaakt voor jouw medewerkers en gasten, terwijl je de bedrijfsfinanciën stabiel houdt. Dit maakt het een ideale keuze voor bedrijven die de luxe en kwaliteit van de Yunio X51 willen ervaren, maar toch een financieel verantwoorde aanpak prefereren. Met andere woorden, de aanschaf van de Yunio X51 kan worden aangepast aan jouw financiële omstandigheden, waardoor deze voortreffelijke koffiebeleving toegankelijk wordt voor een breed publiek.