Yunio X50

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Yunio X50 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €70 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Yunio expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Yunio Expert Janneke Yunio Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 15 gebruikers
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €70 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de Yunio X50?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Yunio X50 feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Yunio X50 van Aroma Club.

1De Yunio X50 heeft een capaciteit van 80 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 30 medewerkers.
2Vaste wateraansluiting. Kies de Yunio X51 voor een watertank.
3Standaard bonenreservoir van 1200 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk.
5Kiezen voor de Yunio X50 is kiezen voor design.
6De perfecte volautomaat voor kantoren of horeca.

Yunio X50

De Yunio X50 vertegenwoordigt een nieuwe dimensie in geavanceerde koffiebereidingstechnologie, specifiek ontworpen voor de ultieme koffiekenners en voor de meest dynamische zakelijke omgevingen. Wanneer precisie, efficiëntie en veelzijdigheid elkaar ontmoeten, staat de Yunio X50 op de voorgrond, en biedt elke koffiedrinker een ervaring die gelijk staat aan die van een topbarista, verrijkt met ongekende snelheid en gemak. Met de capaciteit om moeiteloos tot 25 unieke koffievarianten te creëren, voldoet de Yunio X50 aan de verwachtingen van de meest veeleisende koffieaficionado’s en professionals. Voor hen die de ultieme combinatie van kwaliteit, snelheid en diversiteit zoeken, is de Yunio X50 de uitgelezen keuze.

Ontdek de Yunio X50

Door te kiezen voor de Yunio X50 haal je een ware krachtpatser in huis, uitgerust met toonaangevende functies. Deze koffiemachine is uitgerust met een royaal waterreservoir van 5 liter en een bonenreservoir dat tot 800 gram verse koffiebonen kan bevatten, perfect voor het voldoen aan de meest uitgebreide koffie-eisen. Het afvalcompartiment is ontworpen om de resten van tot wel 50 kopjes koffie op te vangen, zonder dat tussentijdse lediging nodig is, wat het ideaal maakt voor locaties met een hoog koffieverbruik. De Yunio X50 garandeert uitmuntende prestaties in omgevingen waar dagelijks tot 70 kopjes koffie vereist zijn, en levert keer op keer een moeiteloze, geavanceerde koffie-ervaring.

Vooruitstrevende Technologieën
De Yunio X50 is een toonbeeld van innovatie en technologische vooruitgang in de premium koffiemachine sector. Uitgerust met de geavanceerde ‘Smart-Select Pro’ technologie, biedt de Yunio X50 een nog intuïtievere en naadloze bedieningservaring. Elk type koffie, van een volle espresso tot een fluweelzachte cappuccino of een intense doppio, is slechts een aanraking verwijderd dankzij de ‘One-Touch Pro’ functionaliteit. De Yunio X50 garandeert dat elke koffievariatie met precieze aandacht voor persoonlijke smaakvoorkeuren wordt bereid, waarmee het de grenzen van smaak en kwaliteit verlegt.

Design dat Betoverd

De keuze voor de Yunio X50 is een keuze voor een icoon in design. Deze koffiemachine staat voor het summum van esthetische elegantie en technische expertise, ontworpen om te imponeren en aan de hoogste esthetische eisen te voldoen. Beschikbaar in uitvoeringen zoals de stijlvolle Yunio X50 Carbon Black of de tijdloze Yunio X50 Platinum Silver, integreert de machine moeiteloos in elke omgeving. Elk model straalt luxe en geavanceerde smaak uit, terwijl het met zijn visuele aantrekkingskracht zowel de ruimte als de zintuigen verrijkt. De keuze tussen de modellen is een uitdrukking van persoonlijke stijl; ongeacht de keuze, vertegenwoordigt de Yunio X50 een toonbeeld van klasse en esthetische verfijning.

De Yunio X50 Prijs

Bij de aanschaf van een geavanceerd koffiezetapparaat zoals de Yunio X50, kies je voor topkwaliteit en uitzonderlijke prestaties. Als deel van een exclusieve productlijn, wordt de Yunio X50 gekenmerkt door een prijs die overeenkomt met zijn luxe status. Voor sommige bedrijven of individuen kan dit een aanzienlijke investering zijn die men liever niet in één keer aangaat.

Om deze reden biedt de Yunio X50 verschillende financieringsopties aan, zoals betaalplannen of leasingmogelijkheden. Deze alternatieven stellen je in staat om de kosten van de machine te spreiden over een langere periode. Dit betekent dat je direct kunt genieten van de uitzonderlijke voordelen van de Yunio X50, zonder dat dit een directe impact heeft op je liquiditeit.

Leasing biedt de mogelijkheid om de Yunio X50 beschikbaar te stellen aan je personeel en gasten, terwijl de bedrijfsfinanciën stabiel blijven. Dit maakt het een ideale optie voor bedrijven die de luxe en kwaliteit van de Yunio X50 willen ervaren, maar de voorkeur geven aan een financieel haalbare aanpak. Kortom, de aanschaf van de Yunio X50 kan worden aangepast aan jouw financiële situatie, waardoor deze voortreffelijke koffie-ervaring voor iedereen toegankelijk wordt.