Yunio X100

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Yunio X100 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €145 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Yunio expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Yunio Expert Janneke Yunio Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 30 gebruikers
 • Vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €145 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de Yunio X100?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Yunio X100 feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Yunio X100 van Aroma Club.

1De Yunio X100 heeft een capaciteit van 150 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 30 medewerkers.
2vaste wateraansluiting.
3Standaard bonenreservoir van 1200 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk.
5Kiezen voor de Yunio X100 is kiezen voor design.
6De perfecte volautomaat voor kantoren of horeca.

Yunio X100

De Yunio X100 vertegenwoordigt de ultieme ontwikkeling in de wereld van geavanceerde koffiezetoplossingen, speciaal ontworpen voor uiterst veeleisende koffiekenner en geavanceerde zakelijke omgevingen. Wanneer ultieme perfectie, razendsnelle snelheid en enorme capaciteit samenkomen, schittert de Yunio X100. Elk kopje koffie uit deze machine is de ultieme uitdrukking van barista-kwaliteit, gekoppeld aan een ongeëvenaarde efficiëntie. Met de capaciteit om in een handomdraai een indrukwekkend assortiment van maar liefst 40 unieke koffiecreaties te bereiden, voldoet de Yunio X100 aan de meest ambitieuze verwachtingen van koffieprofessionals en liefhebbers. Voor diegenen die streven naar een perfecte harmonie van kwaliteit, snelheid en diversiteit, is de Yunio X100 de perfecte keuze.

Ervaar de Yunio X100

Door te kiezen voor de Yunio X100, haal je een ware krachtcentrale in huis, uitgerust met de meest geavanceerde functies. Het afvalcompartiment is zo ontworpen dat het de resten van wel 80 koppen koffie kan opvangen zonder tussentijdse lediging, ideaal voor locaties met een zeer hoog koffieverbruik. De Yunio X100 staat garant voor uitzonderlijke prestaties in omgevingen waar dagelijks meer dan 100 kopjes koffie noodzakelijk zijn, en biedt bij elke gelegenheid een moeiteloze en luxueuze koffie-ervaring.

Vooruitstrevende Technologieën De Yunio X100 zet een nieuwe standaard voor innovatie en technologische superioriteit in de wereld van high-end koffiezetapparaten. Met de geavanceerde ‘Smart-Select Advanced’ technologie biedt de Yunio X100 een uiterst intuïtieve ervaring; elke koffiespecialiteit is slechts een lichte aanraking van het scherm verwijderd. Of je nu verlangt naar een diepe espresso, een zachte flat white, of een intense americano, de ‘One-Touch Advanced’ functionaliteit van de Yunio X100 maakt elk drankje gemakkelijk en moeiteloos toegankelijk. Door deze vooruitstrevende technologieën wordt elke kop koffie met precisie afgestemd op persoonlijke voorkeuren, waardoor smaak en kwaliteit nieuwe hoogten bereiken.

Design dat Betoverd

Kiezen voor de Yunio X100 is kiezen voor een kunstwerk in design. Deze koffiemachine is het ultieme voorbeeld van esthetische elegantie en technische excellentie, ontworpen om een onuitwisbare indruk te maken en te voldoen aan de verwachtingen van de meest designbewuste gebruikers. Met uitvoeringen zoals de verfijnde Yunio X100 Carbon Black of de tijdloze Yunio X100 Platinum Silver, integreert het apparaat moeiteloos in elk interieur. Elk model straalt luxe en geavanceerde smaak uit, met een visuele aantrekkingskracht die zowel de omgeving als de zintuigen stimuleert. De keuze tussen de verschillende modellen weerspiegelt persoonlijke stijl en smaak, maar ongeacht de keuze, de Yunio X100 staat altijd symbool voor klasse, elegantie en verfijning.

De Yunio X100 Prijs

Wanneer je de beslissing neemt om te investeren in een state-of-the-art koffiezetapparaat zoals de Yunio X100, kies je voor ongekende kwaliteit en prestaties. Als onderdeel van een luxueuze productlijn, heeft de Yunio X100 een prijs die zijn exclusieve status reflecteert. Dit kan voor bepaalde bedrijven of individuen een aanzienlijke investering betekenen, die men liever gefaseerd doet.

Gelukkig biedt de Yunio X100 een reeks aan financieringsopties, waaronder flexibele betalingsplannen of leasing. Deze opties stellen je in staat om de kosten van het apparaat te spreiden over een bepaalde periode. Hierdoor kun je direct profiteren van de voordelen die de Yunio X100 biedt, zonder dat dit ten koste gaat van je financiële stabiliteit.

Met de leasingoptie kan de Yunio X100 toegankelijk worden gemaakt voor jouw personeel en klanten, terwijl je bedrijfsfinanciën intact blijven. Dit maakt het een ideale oplossing voor organisaties die de luxueuze kwaliteit van de Yunio X100 willen ervaren, maar een financieel haalbare benadering prefereren. Met andere woorden, de aankoop van de Yunio X100 kan worden afgestemd op jouw financiële situatie, waardoor deze superieure koffie-ervaring voor iedereen toegankelijk wordt.