Topkwaliteit koffie bij jou op het werk

Ons kantoor concept is de weg naar de lekkerste koffie op werk

Stap 1:

Premium Bonen

Stap 2:

Kwaliteitsautomaat

Stap 3:

Service & coaching

Keuze uit vier verschillende premium bonen

Onze koffiebonen hebben allemaal hun eigen smaak en karakter

N°1

Elegant Vesper

N°2

Smooth James

N°3

Strong George

N°4

Single Estate

Kwaliteitsautomaat

Samen vinden we de juiste koffieautomaat voor jouw kantoor

Nederlandse trots
Duitse degelijkheid
Italiaanse klasse

Service & coaching

Wij zorgen voor perfect onderhoud en optimale instellingen voor uw machine

Bonen en koffiemachine perfect afgestemd
Ingesteld door een van onze barista’s
Gegarandeerd het beste resultaat in uw kopje
24/7 Service op uw machine
Bewezen betrouwbare partner

Volledig concept

Toebehoren zoals porseleinen servies, to-go bekers, en suikersticks

Aroma Club koffie gratis uitproberen?

Neem contact op of vul onderstaand formulier in

Aroma Club, uw koffiespecialist

Onze concepten worden op maat gemaakt … en dat proef je

Kwaliteit en service

Met de koffiebonen van Aroma Club ben je verzekerd van ultieme versheid. Daarnaast zorgt de persoonlijke service voor volledige ontzorging. Wij zorgen ervoor dat je altijd een perfecte kop koffie kunt bieden aan jouw klanten.

Compleet assortiment

Wij bieden een full-concept waarin wij kunnen voorzien in alle benodigde toebehoren. Denk hierbij aan luxe porselein servies, to-go bekers, suikersticks, creamersticks en overige toebehoren van Aroma Club.

Wij geloven in maatwerk

Geen enkel kantoor is hetzelfde. Daarom bieden wij geen vaste concept. Wij geloven in maatwerk. Daarbij gaat het om een invulling die aansluit op de behoefte van het kantoor. Of het nu gaat om het uitzoeken van de juiste koffieboon, de geschikte machine of een passend servicecontract. Maatwerk is de oplossing!

Expertise door ervaring

Wij beschikken over de nodige ervaring bij het kiezen van de juiste koffieboon het aanschaffen van een nieuwe koffieapparaat. Met onze hulp zul je altijd de keuze maken die past bij jouw kantoor.

Persoonlijk contact is onze standaard

Wij kennen al onze klanten persoonlijk en doen er alles aan om de koffieleveringen en overige zaken vlekkeloos te laten verlopen. De lijnen met Aroma Club zijn kort, waardoor we altijd snel kunnen schakelen op basis van de behoefte van de klant.

Alleen de beste koffieapparaten

Wij leveren hoogwaardige koffieapparaten van gerenommeerde merken als Animo, Rheavendors en WMF. Hierbij wordt ook voorzien in de benodigde service. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de koffie en de levensduur van de machine.

Barista trainingen

In het geval je meer wil leren over koffie en de perfecte manier om deze te bereiden, verzorgt Aroma Club barista trainingen. Zo kan je samen met je collega’s leren hoe je het beste uit de koffieboon haalt. Zo ga je nog meer genieten van kwalitatieve koffie!

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Ons brandproces is volledig CO2 neutraal en de N°1 Elegant Vesper bonen zijn UTZ gecertificeerd. Daarnaast focust Aroma Club zich ook op duurzame transport methodes. Zo worden de koffiebonen in de regio Amsterdam per fietskoerier bezorgd. Super persoonlijk en zeer milieuvriendelijk!