Disclaimer & Privacy

Disclaimer & Privacy

Alle aanbiedingen en producten worden getoond onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen. Daarbij kan het goed zijn dat een getoonde prijs een zogehete ‘vanaf’ prijs voorsteld. Daaruit volgt dat een meerprijs in rekening kan worden gebracht of worden geoffreerd indien de situatie hierom vraagt. In het geval van typefouten is Aroma Club eveneens gerechtigd aanbiedingen nietig te verklaren

Disclaimer

Alle aanbiedingen en producten worden getoond onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen. Daarbij kan het goed zijn dat een getoonde prijs een zogehete ‘vanaf’ prijs voorsteld. Daaruit volgt dat een meerprijs in rekening kan worden gebracht of worden geoffreerd indien de situatie hierom vraagt. In het geval van typefouten is Aroma Club eveneens gerechtigd aanbiedingen nietig te verklaren.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze informatie en/of producten te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling.

Op deze website en de disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Privacy statement

Wij hechten grote waarde aan de privacy van onze bezoekers en klanten. Aroma Club gaat daarom vertrouwelijk om met persoonlijke gegevens van (potentiële) klanten. De gegevens worden verwerkt en enkel gebruikt voor administratie en marketing doeleinden waarbij gebruik wordt gemaakt van depersonaliseerde campagnes. Indien wenselijk kun je ten alle tijden gegevens uit onze database laten verwijderen.

Aroma Club plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt. U kunt cookies uitschakelen via uw browser.

Door de informatie te gebruiken op aromaclub.nl gaat u akkoord met de hierboven beschreven privacy statement. In het geval u meer informatie wil ontvangen met betrekking tot ons privacy beleid kunt u een email sturen naar [email protected].