Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis

De Blends van Aroma Club

Onze koffiebonen hebben allemaal hun eigen smaak en karakter
Met Aroma Club vind je altijd jouw perfecte koffie! Je kunt daarbij kiezen uit een van onze blends. De zachtere koffie N°1 Elegant Vesper, de N°2 Smooth James en de N°3 Strong George.

N°1

Elegant Vesper

N°2

Smooth James

N°3

Strong George

Onze Single Estate

Bekijk onze prachtige Single Estate koffiebonen uit Ethiopië
Deze Single Estate koffie wordt verbouwd op 1800 meter hoogte in de bergen van Sidamo, Ethiopië. Met de hand gewassen en gedroogd op houten tafels in de Ethiopische zon. Het resultaat, een lichte koffie met tonen van citroen, honing en jasmijn.

N°4

Single Estate
28.50 EUR

Handpicked & Slow-Roast

Met Aroma Club kiezen we voor kwaliteit en smaak. De kunst is om de rijpe bessen te plukken en te sorteren. Om dit goed te kunnen doen, worden de koffiebessen handgeplukt. Zo kunnen we de perfecte kwaliteit garanderen.

Het brandproces beïnvloedt de smaak, geur, kleur en vochtgehalte. De koffiebonen worden daarom gebrand op basis van het slow-roast recept. Daarbij worden de koffiebonen van Aroma Club minimaal 14 minuten gebrand. Alleen bij slow-roast krijgen de koffiebonen de tijd om optimaal op smaak te komen!

Super Vers

Een koffieboon behoudt maar voor beperkte tijd zijn aroma’s, olië. Daarom is versheid is essentieel voor een goede koffiesmaak. Verse koffiebonen zitten vol aroma en creëren daarmee een mooie crèmelaag en zijn vol van smaak.

Verstuurd binnen 48 uur na het branden

Onze verpakkingen zijn voorzien van een branddatum. Op de zijkant van de verpakking kun je precies zien wanneer jouw koffiebonen zijn gebrand.

Zo haal je altijd verse koffiebonen in huis. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je met de verse bonen Aroma Club maximaal geniet van een espresso, cappuccino of lungo.